skip to content »

sezm.spectr-mash.ru

Betul ke bohong sayang online dating

Highlight('comment_body_usertext')" class="small Text" href="#comment_form" Saya juga tak habiskan duit beli handbag, kasut, baju mahal, barang kemas, lebih baik beli buku, perompak masuk rumah pun tak heran nak ambil buku.

betul ke bohong sayang online dating-24

buku-buku yang dibeli selalunya disimpan terlebih dahulu dan ketika ada masa yang lapang ba..."\n\n' $('comment_body_usertext').value;new Effect.la...."\n\n' $('comment_body_usertext').value;new Effect. Highlight('comment_body_usertext')" class="small Text" href="#comment_form" hmm.. Dulu masa sekolah menengah every week suka beli majalah komik buku sampai macam hoarding juga. Belilah sebanyak mana pun buku, asalkan baca tak kiralah cepat atau lambat, tetap baca buku yang dibeli. Fairuz wrote: "Pendapat peribadi saya mengatakan membazir JIKA buku yang dibeli tu tak dibaca langsung tapi dijadikan hiasan di rak semata-mata.Belilah sebanyak mana pun buku, asalkan baca tak kiralah cepat atau..."\n\n' $('comment_body_usertext').value;new Effect.Tengok rakan review buku, nampak menarik, terus masuk dalam to-buy book list saya. "\n\n' $('comment_body_usertext').value;new Effect. Highlight('comment_body_usertext')" class="small Text" href="#comment_form" Saya rasa suka hati orang tu la nak beli buku tu. :) Fariza wrote: "Saya rasa suka hati orang tu la nak beli buku tu. Highlight('comment_body_usertext')" class="small Text" href="#comment_form" Erniefaizal wrote: "Lain orang lain pandangannya. kalau sewa, kena pulang..."\n\n' $('comment_body_usertext').value;new Effect. Highlight('comment_body_usertext')" class="small Text" href="#comment_form" Saya tidak menghabiskan wang saya untuk merokok, berliburan dan membeli gadget terkini.Saya akui ada buku yang dah lama beli tapi tak baca-baca. Jadi membeli, mengumpul dan menyusun buku itu cara saya menyenangkan diri sendiri.buku-buku yang dibeli selalunya disimpan terlebih dahulu dan ketika ada masa yang lapang baru akan membaca.

tidak pernah timbul soal membazir didalam bab membeli buku kerana saya tidak berkira didalam memiliki sesebuah ilmu.

Highlight('comment_body_usertext')" class="small Text" href="#comment_form" saya dalam golongan book collector, beli buku tapi takdelah sampai tak baca langsung.

Tak semua buku sempat dibaca, mungkin bukan sekarang tapi akan cakap membazir, tak juga. Masa warehouse sale, ada la juga rasa nafsu membeli tu tapi sekarang ni kurang sebab ada timbunan buku dalam kindle.

Tetapi masalahnya, buku-buku itu tidak semuanya dibaca. Erniefaizal wrote: "Ada yang suka sangat beli buku. Kalau masa pesta buku berhabis sampai ratusan ringgit.

Kalau masa pesta buku berhabis sampai ratusan ringgit. Adakah itu ciri-ciri seorang ulat buku atau seorang book collector ataupun tidak lebih hanyalah seorang yang suka membazir?

Tetapi masalahnya, buku-buku itu tidak semuanya dibaca.